Een tatoeage is niet alleen een afbeelding op de huid. Een tatoeage is iets voor het leven. Een manier van leven zelfs. Bij Makia tattoo shop in Kleve, Moers & Venray zijn we goed op de hoogte van dit feit en gaan wij hier met grote verantwoordelijkheid mee om. Voor ons komt u als gast en vertrekt als vriend. Gedurende deze metamorfose staan we als adviseur en partner aan uw zijde.

Risico’s en bijwerkingen verdwijnen bij ons niet in de kleine lettertjes van de contracten. Dus vooraf bent u op de hoogte welke nadelen het heeft. Zoals bijvoorbeeld de naam van de “eeuwige liefde” op de onderarm, of hoe pijnlijk een tatoeage op ribbenkast werkelijk is.. Wij helpen u bij het maken van een weloverwogen keuze en proberen uit te leggen welke kleuren uw huidtype het beste staan, eventueel aan te passen en uiteindelijk alles tot een mooi uniek geheel te brengen.

Wij weken niet onder tijdsdruk. Je wordt niet op tijd afgerekend bij ons, zoals bij vele andere tattoo shops. Neem de tijd om rond te kijken, informeer hier en daar naar prijs/kwaliteit en volg uw gevoel. Zo zult u levenslang blij zijn met uw tatoeage.

Dat we voldoen aan de strengste voorschriften op het gebied van hygiëne is vanzelfsprekend. Ten alle tijde kan dat zonder problemen worden gecontroleerd en geverifieerd. Elke naald wordt maar één keer gebruikt, alles wordt voortdurend schoongemaakt, gereinigd en gesteriliseerd.

En dit alles is onze taak, ons doel en onze filosofie!
Loop binnen, neem bij ons een kop koffie om onze shop en ons werk beter te leren kennen. Tot ziens!

FAQ

  • Schrijf ons dan een e-mail / privé-bericht op Facebook, of bezoek ons in de studio. Dan kunt u ons dan uw idee, de grootte en de plaatsing van uw toekomstige tatoeages omschrijven.
  • Stuur ons foto’s of beeldmateriaal e.d. die ons kunnen helpen bij het creëren van uw ontwerpen
  • Samen zoeken we naar een geschikte afspraak, met de meest geschikte kunstenaar.

Zoals bij alle bekende tattoo studio’s in de wereld, hebben we geen vaste prijslijst. De prijs is opgebouwd uit vele factoren, waarbij de locatie van de tatoeage, grootte, stijl, details, ontwerp een belangrijke rol spelen.. Daarom zijn de prijzen individueel bepaald.

Mede hierdoor heb je altijd een betrouwbare prijs, omdat we niet afhankelijk zijn van een vast tarief.. De prijs is inclusief de tijd die er nodig is om je tatoeage te zetten.

Het beste is om jezelf voor te bereiden door o.a:

  • Voeding met zink te nuttigen; dat verbetert de conditie van uw huid conditie, bevordert het genezingsproces en minimaliseert het risico van een ontsteking.
    Geen alcohol voor de sessie.
  • Koffie en pijnstillers kunnen bloedverdunnend werken, dus dit gelieve te vermijden.
    Op de dag van de sessie uitgerust zijn.